Čestitke! Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano in sporočam ti…

Tvoje izbrano plačilno sredstvo je bilo uspešno “sprocesirano”, kar pomeni, da bodo vse relevantne povezave do tebe prispele v roku naslednjih petih minut na tvoj E-mail… hura.

 

Ker pa imava do takrat na voljo nekaj prostih skupnih trenutkov, bi ti rad na tem mestu predstavil eno prav posebno ponudbo, ki je na voljo samo na tej spletni strani… in samo naslednjih 15 minut (true story, ne gre za marketinško “manipulacijo”).

 

Ni nujno, da to nikoli prej videno kupčijo izkoristiš (tvoje primarno naročilo je bilo v vsakem primeru obdelano in IT “škratki” se že trudijo, da zadeve čimprej pridejo na tvoj elektronski naslov), se mi pa zdi pametno, da jo dodobra preučiš – še posebej, če si lastnik, direktor ali eden izmed ključnih kadrov podjetja, ki ustvari med 100.000€ in 20.000.000€ letnega prometa.

 

Več ti zaupam v video posnetku spodaj…

Če si torej želiš odzvati zgornjemu vabilu (in biti upravičen do VIP popusta na naše VIP storitve), potem klikni na spodnji rdeči gumb in na naslednji strani odgovori na par preprostih vprašanj…

V kolikor te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, pa nič narobe – v tem primeru preprosto zapri to spletno stran in se počasi odpravi v svoj E-mail, kjer bi te kmalu že morali čakati mesečniki, bonusi ter vse ostale dobrote (prosim preveri tudi spam in promotions zavihek).

 

Vesel sem za tvojo pogumno odločitev in ti želim čim več poslovnih uspehov,

Filip Pesek

 

P.S. Ne bi bil rad siten, ampak zgoraj omenjena VIP ponudba je res na voljo zgolj še 15 minut. Oziroma sedajle verjetno samo še kakšnih 9. Naknadno do tega nikoli-prej-videnega popusta žal ni moč priti, saj je na voljo samo na dan 30.11.2022 in samo na tej spletni strani.

 

P.P.S. Če po desetih minutah od naročila newsletterjev iz kakršnih koli razlogov ne vidiš tvojih materialov, prosim poglej tudi spam in promotions zavihek… oziroma v primeru “hrošča” piši na tajnistvo@filippesek.com.

© 2022 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogoji – Politika zasebnosti