Čestitke! Tvoje naročilo je bilo uspešno oddano in sporočam ti…

Tvoje naročilo je bilo uspešno “sprocesirano”, kar pomeni, da bi predračun s končnim zneskom moral do tebe prispeti v roku naslednjih petih minut… hura.

 

Predlagam ti, da ga poravnaš še danes (ali pa najkasneje v roku dveh delovnih dni), saj ti lahko le na ta način čimprej dostavimo skrbno varovane newsletterje in pripadajoče bonuse.

 

Ker pa bo verjetno tvoj predračun še nekaj minut na poti do tvojega E-poštnega nabiralnika, bi rad v tem “prostem času” predstavil eno prav posebno ponudbo, ki je na voljo samo na tej spletni strani… in samo naslednjih 15 minut (true story, ne gre za marketinško “manipulacijo”).

 

Ni nujno, da to nikoli prej videno kupčijo izkoristiš (tvoje primarno naročilo je bilo v vsakem primeru obdelano in IT “škratki” se že trudijo, da ti na E-mail čimprej dostavijo predračun), se mi pa zdi pametno, da jo dodobra preučiš – še posebej, če si lastnik, direktor ali eden izmed ključnih kadrov podjetja, ki ustvari med 100.000€ in 20.000.000€ letnega prometa.

 

Več ti zaupam v video posnetku spodaj…

Če si torej želiš odzvati zgornjemu vabilu (in biti upravičen do VIP popusta na naše VIP storitve), potem klikni na spodnji rdeči gumb in na naslednji strani odgovori na par preprostih vprašanj…

V kolikor te dodatne ponudbe ne želiš izkoristiti, pa nič narobe – v tem primeru preprosto zapri to spletno stran in se počasi odpravi v svoj E-mail, kjer bi te že moral čakati tvoj predračun (prosim preveri tudi spam in promotions zavihek).

 

Vesel sem za tvojo pogumno odločitev in ti želim čim več poslovnih uspehov,

Filip Pesek

 

P.S. Ne bi bil rad siten, ampak zgoraj omenjena VIP ponudba res na voljo zgolj še 15 minut. Oziroma sedajle verjetno samo še kakšnih 9. Naknadno do tega nikoli-prej-videnega popusta žal ni moč priti, saj je na voljo samo na dan 30.11.2022 in samo na tej spletni strani.

 

P.P.S. Če po desetih minutah od naročila newsletterjev iz kakršnih koli razlogov ne najdeš svojega predračuna, prosim poglej tudi spam in promotions zavihek… oziroma v primeru “hrošča” piši na tajnistvo@filippesek.com.

© 2022 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogoji – Politika zasebnosti