• Spletna stran
  • Osebni Podatki
  • Izbira Plačila
Korak 2: Kdo naroča 29 skrbno varovanih newsletterjev?
Na tem predzadnjem koraku v polja spodaj vnesi svoje ime, priimek in E-mail naslov. Takoj zatem te bomo preusmerili na zadnji korak, kjer izbereš metodo plačila (po predračunu, s kreditno kartico ali po Paypalu) in mesečniki v digitalni obliki bodo skupaj z bonusi kmalu pri tebi…

V pičlih 12 dneh sem svoj rezultat
v mesecu juliju dvignila
za 20 % bruto in 16 % neto…”

V pičlih 12 dneh sem svoj rezultat v mesecu juliju dvignila za 20 % bruto in 16 % neto…”

“V Newsletterjih dobite točno tisto znanje, ki ga potrebujete v praksi – ogromno napotkov, študij & primerov, kako organizirati poslovanje, da vas stranke vzljubijo in se z veseljem vračajo nazaj.”

~ Gregor Verbajs, odvetnik in avtor knjige Odvetniške Skrivnosti

~ Gregor Verbajs, odvetnik in avtor knjige Odvetniške Skrivnosti

“Ne vem kako mu uspe, a njegov mesečni newsletter vedno prinese pravo stvar. Vsaka beseda in misel v njem kažeta na to, da model res ve, o čem govori.”

~ Mihael Žmahar, avtor, predavatelj, organizator dogodkov

~ Mihael Žmahar, avtor, predavatelj, organizator dogodkov

Opomba: Maja je zgoraj podala mnenja za tako imenovano “Beta Skupino”, ki je prebrala newsletterje iz julija & avgusta 2019. Oba izvoda prejmeš danes v tej posebni ponudbi tudi ti : )

“Kot dolgoletnemu marketerju in prodajniku, mi je v veselje redno prebirati mesečnike, saj ne vsebujejo le koristnih informacij, pač pa tudi direktno korake za njihovo implementiranje v praksi.”

~ Tamara Šišić Kramer, kreativna direktorica @NuMe

~ Tamara Šišić Kramer, kreativna direktorica @NuMe

~ Lara Pernat, vodja marketinga @Panakea d.o.o.

~ Lara Pernat, vodja marketinga @Panakea d.o.o.

Newsletterji so moj opomnik. Vsakič ko ga dobim po pošti se spomnim, da je čas da se naučim nekaj novega. So odlično vodilo po novostih in se jih vedno razveselim. HVALA FP ekipa.

~ Mihael Bukvič, direktor @FitCenter

~ Mihael Bukvič, direktor @FitCenter

“Newsletterje običajno prebiram ob nedeljah dopoldne, ker si lahko takrat vzamem malo več časa. Pogosto notri pišejo zanimive stvari, ki so nasprotje t.i. tradicionalnega razmišljanja. O prebranih stvareh razmislim in iz njih vzamem informacije, katere mi na tej točki kariere najbolj koristijo.”

~ Aljoša Marjanović, vodja marketinga @Grande d.o.o.

~ Aljoša Marjanović, vodja marketinga @Grande d.o.o.

Pogosta vprašanja in odgovori

Odlično vprašanje.

Mesečniki so v originalu “interni” produkt namenjen zgolj članom visokocenovnega mentorskega programa (in našim agencijskim poslovnim partnerjem). To pomeni, da gre za plačljivo vsebino nabito z najbolj dragoceno vsebino, ki sem jo spisal v zadnjih 3 letih.

Ali to pomeni, da notri ni nobene pekoče ponudbe? Seveda ne. Znotraj mesečnikov najdeš kar nekaj vrhunskih “oglasov”, vendar je 95 % teh ponudb že poteklo (mesečnike namreč prejmeš v njihovi nespremenjeni, originalni izvedbi).

Tistih 5 % časa, ko govorim o vedno aktualnih agencijskih storitvah, pa mi – zaradi vse ostale premium vsebine v Newsletterjih – zagotovo ne boš zameril oziroma zamerila.

Dobro vprašanje. Ponudba je namenjena dvem skupinam ljudi – v prvo skupino spadajo podjetniki (tako mikro, mali, srednji in veliki), v drugo pa vsi, ki morda nimajo svojega podjetja, a se vseeno tako ali drugače ukvarjajo z marketingom in prodajo.

Vsem ostalim načeloma ne priporočam nakupa, razen če me imate tako močno radi, da boste nakup kljub ne-100 %-fitu vseeno opravili kot “znak podpore”.

Na srečo gre za digitalni produkt, tako da stroška poštnine ni. Vse materiale dobiš na tvoj elektronski naslov v roku petih minut po oddanem naročilu in se lahko še isti dan “zapodiš” v njih.

© 2022 Filip Pesek – Vse pravice pridržane – Splošni pogoji – Politika zasebnosti